otrdiena, 2010. gada 20. aprīlis

„Brenguļu Slepenais Punkts” - ātrums neko neizšķir, visu izšķir prāts!!!

„Brenguļu Slepenais Punkts” - ātrums neko neizšķir, visu izšķir prāts!!!

– intelektuāli sportiska komandu spēle Brenguļu teritorijā

Kas ir „Slepenais Punkts”?

- „ Slepenais Punkts” ir intelektuāla piedzīvojumu spēle, kuras nolūks ir iesaistīt Beverīnas un kaimiņu novadu iedzīvotājus aktīvā programmā, kuru pirmo reizi piedāvā Brenguļu Jauniešu Dome

- Pasākuma mērķis ir aicināt visa vecuma cilvēkus uz aktīvu laika pavadīšanu kā arī apkārtnes iepazīšanu

- Spēlē piedalās komandas 3 cilvēku sastāvā, kur dalībnieku vecums nav ierobežots

- Spēles uzdevums ir atšifrēt KODU un nonākt īstajā vietā, noteiktajā kontrollaikā.

- Spēles ilgums 3-4 stundas.


„Brenguļu Slepenais Punkts”

- Pasākums norisināsies 2010.gada 1.maijā, sestdienā, sākums plkst. 12:00 (sīkāka info par reģistrāciju un starta vietu sekos individuāli komandu kapteiņiem pēc komandas pieteikšanas)

- Koda šifrēšana lielākoties norisināsies Brenguļu centrā.

- Pārvietošanās atļauta tikai ar kājām, neizmantojot personīgo, draugu vai sabiedrisko transportu.

- Spēles sastāv no daudzveidīgiem uzdevumiem - šifriem, nemanāmiem pavedieniem, orientēšanās, erudīcijas uzdevumiem, telekomunikāciju lietošanas utt.

- Veiksmīgus rezultātus komandai sniegs efektīva komunikācija, netradicionālu risinājumu meklēšana, loģiska domāšana, radošais gars, izveicība, atjautība un likumsakarīga veiksme.

- Spēle ietver gan ikdienā zināmas, gan arī noslēpumainas vietas un objektus Brenguļu teritorijā, kuri kalpos par pavedieniem un kontrolpunktiem.

- Piedalīties var ikviens - fiziskās aktivitātes sastādīs 50%, pārējais būs atkarīgs no radošas izdomas, atjautības un veiksmes.

- Ģerbšanās stils ir brīvi sportisks, taču komandas noformējums tiks novērtēts ar papildpunktiem, kas var būt izšķiroši spēles noslēgumā.

- Dalības maksa komandai– 3 LVL, kas jāsamaksā pie reģistrācijas 01.05.10.

- Pēc pasākuma paredzēta dalībnieku sveikšana un uzvarētāju apbalvošana, kā arī diskotēka vakara noslēgumā Brenguļu kultūras namā

Pieteikties „Brenguļu Slepenajam Punktam” var līdz 28.aprīlim sūtot e-pastu uz brengulu_jd@inbox.lv ar visu 3 dalībnieku vārdiem un uzvārdiem, komandas nosaukumu un kontakttālruni, kurš būtu derīgs arī pasākuma norises dienā spēles laikā.

Sīkāku informāciju par pasākumu var noskaidrot rakstot uz brengulu_jd@inbox.lv vai sazinoties ar Brenguļu Jauniešu Domes vadītāju Lindu Ribu (+20083787) jeb pie citiem Brenguļu Jauniešu Domes pārstāvjiem.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru